Avondvierdaagse (we zoeken nog wat hulp)

Maandag 11 juni gaat onze eigen avondvierdaagse van start. De kinderen van basisschool Armhoefse Akker wandelen 4 dagen (5 of 10 km). Net zoals de afgelopen jaren hebben we op woensdag een rustdag.

De avondvierdaagse is een mooie traditie in Armhoef. Het wandelen met vrienden en vriendinnen in Moerenburg (onze ‘achtertuin’) is heel bijzonder en daarom doen er ieder jaar weer vele kinderen en ouders mee.

De organisatie van deze tocht is ieder jaar weer een flinke operatie. Er moet namelijk veel geregeld worden voor de veiligheid van de kinderen en andere weggebruikers. En daarvoor zoeken we mensen die willen helpen. Dus mocht u zin hebben om iets te doen…. neem contact met ons op!

De intocht zal plaatsvinden op vrijdag 15 juni. Vanaf omstreeks 18:30 zullen de deelnemers onze eigen “Via Gladiola” bereiken. Deze vindt plaats in de Armhoefstraat en eindigt op basisschool de Armhoefse Akker. Alwaar iedere deelnemer hoopt om die welverdiende medaille in ontvangst te mogen nemen.

Voor de intocht zijn we nog op zoek naar muzikale ondersteuning. Mocht u connecties hebben binnen een band, dan horen wij dat graag. Muzikanten hoeven niet mee te lopen, maar kunnen onderweg of in de wijk spelen.

Voor vragen of het aanmelden van muziek of om te helpen, kunt u contact opnemen met ons via: a4dtilburg.armhoefseakker@gmail.com

Wil jij zelf nog aanmelden? Dan kan tot 5 juni 21:00u. Daarna stopt de inschrijving voor 2018.

We reken op een grote opkomst!

En voor alle kinderen: Veel wandelplezier gewenst!

Commissie Wandelvierdaagse Armhoefse Akker

Marc, Janneke, Tooske, Hermieke, Antoine, Veerle, Floor en Leechin