Even voorstellen: Gerard van Wanrooij

Graag wil ik me door deze brief aan u voorstellen.

Mijn naam is Gerard van Wanrooij, ik ben 66 jaar en woon in Oisterwijk.
Het bestuur van uw school heeft me benaderd om met ingang van komende maandag 11 september de directietaken te verzorgen en tijdelijk de school te leiden. In de periode van het ziekteverlof van directrice Yolanda zal ik het aanspreekpunt zijn voor team, leerlingen en hun ouders.
Op maandag, woensdag en donderdag ben ik de gehele dag op Armhoefse Akker. Daarnaast zal ik als het nodig blijkt incidenteel op vrijdagmiddag op uw school aanwezig zijn.
Ik ben bekend in het Tilburgs onderwijs omdat ik meerdere keren als interim-directeur een flink aantal scholen in Tilburg mocht begeleiden waaronder onlangs basisschool De Alm die ook tot uw bestuur behoort . Daarnaast heb ik een groot aantal opdrachten elders in Nederland uit mogen voeren als interim-manager. Zo heb ik onder andere gewerkt in Middelburg, Alkmaar, Maasbree, Houten en recent in Rotterdam.
Ruime ervaring heb ik opgedaan op het gebied van opbrengstgericht werken en leerkrachtvaardigheden. Ik zie het als een mooie taak om samen met het team van uw school te bouwen aan de verdere uitbouw en borging van goed onderwijs. Ik ben dan ook heel blij dat ik dat mag gaan doen samen met de collega’s op de Armhoefse Akker die bekend staan als hardwerkend en enthousiast. Het is dan ook met groot plezier, dat ik aan de slag ga om de professionaliteit en de resultaten op een nog hoger peil te brengen.
Samen met het team ga ik verder bouwen aan Armhoefse Akker als een veilige en fijne leeromgeving voor leerlingen en leerkrachten waar ouders graag betrokken bij zijn.
Niet alleen voor het team, maar zeker ook voor ouders en leerlingen wil ik een zichtbare schoolleider zijn. Ik hoop daarom snel kennis te mogen maken met veel ouders en leerlingen en de overige betrokkenen van de school.

Met hartelijke groet,
Gerard van Wanrooij,
interim-directeur Armhoefse Akker Tilburg.