open dag op 22 maart

Donderdag 22 maart heeft onze school de jaarlijkse open dag. U bent van harte welkom om kennis te maken met onze school en sfeer te proeven.

Tijdens onze open dag hebben we drie tijdstippen gepland. Dat doen we bewust tijdens schooluren zodat u en uw kind de school en al zijn levendigheid kunt ervaren. Tijdens de drie inloopmomenten gaat u in gesprek met leerkrachten, ouders en huidige leerlingen. Uiteraard is er ook een rondleiding gepland.

Programma
9.00 uur: Neem een kijkje in de klassen en ontmoet leerkrachten, ouders en leerlingen
11.00 uur: Neem een kijkje in de klassen en ontmoet leerkrachten, ouders en leerlingen
14.00 uur: Neem een kijkje in de klassen en ontmoet leerkrachten, ouders en leerlingen

Kunt u niet langskomen tijdens onze open dag, dan maken we graag een andere keer tijd voor u. Neem dan contact met ons op voor een aparte afspraak.

Wat voor school zijn wij?
Basisschool Armhoefse Akker is een echte buurtschool met een duidelijke functie in de wijk. Wij willen een school zijn waar kinderen zich thuis voelen. Waar school- en thuissituatie in elkaar kunnen overlopen. Waar kinderen bevriend raken met kinderen, die ze ook buiten de school kunnen ontmoeten. Waar hun verhalen over gebeurtenissen rond school en thuis worden herkend en meebeleefd. Kortom, een fijne school met aandacht voor ieder kind.