Vacatures oudercomité

Het oudercomité bestaat uit een wisselende groep ouders. Het comité heeft een natuurlijk verloop waardoor we eigenlijk altijd wel op zoek zijn naar nieuwe aanwas. Komend jaar gaan er weer enkele leden na jaren trouwe dienst ons oudercomité verlaten en daarom zijn we op zoek naar nieuwe leden.

Het oudercomité is verantwoordelijk voor de organisatie van de geplande activiteiten. Voor iedere activiteit wordt een werkgroep gekozen bestaande uit enkele leden. Deze leden zijn de kartrekkers van deze activiteiten. Dit wil niet zeggen dat je als kartrekker alle onderdelen van een activiteit moet verzorgen. Als werkgroep kun je natuurlijk altijd extra vrijwilligers inschakelen. Wat is dan wel de taak van een lid: je plant, regelt en onderhoudt de contacten met school, eventuele sponsors en overige betrokkenen bij jouw activiteit.

We hebben een vaste kalender waar we mee werken (koningsdag, sinterklaas, kerst, et cetera) en een budget die wordt samengesteld vanuit de vrijwillige ouderbijdrages.

Ben jij een regelaar, enthousiast en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het oudercomité maar vooral aan een plezierige schooltijd voor onze kinderen, neem dan contact op met een van de bestaande leden of stuur een mail naar oudercomite@armhoefseakker.nl.